KALKULÁTOROK

Tárgyi eszköz kalkulátor 2018

Az ingatlan bérbeadásnál értékcsökkenés számolható el költségként. Ehhez tárgyi eszköz nyilvántartásra van szükség. Ez a - díjmentesen letölthető - kalkulátor alkalmas arra, hogy egy-két tárgyi eszköz nyilvántartását megoldja, illetve, hogy megismerje a szoftver szolgáltatásait.. Ez a kalkulátor egy kiragadott része a komplett - több ezer tárgyi eszköz nyilvántartására és értékcsökkenés számításra alkalmas szoftvernek. Ez a tárgyi eszköz szoftver nemcsak kisvállalkozásoknak alkalmas, hanem nagyobb vállalkozások is használhatják. A tárgyi eszköz nyilvántartó szoftver éves díja 60 ezer forint. Több, mint 25 éve készítek tárgyi eszköz nyilvántartó szoftvert. Ehhez nagy segítség a matematikus végzettségem is, mert egy tárgyi eszközzel kapcsolatosan nagyon bonyolult számítások elvégzése lehet szükséges. Például az év közben beszerzett tárgyi eszközt káresemény éri, ezért egy részét használaton kívül kell helyezi, fel kell újítani, esetleg még éven belül eladásra is kerül. Ezekben az esetekben az értékcsökkenés számítást bonyolult képletek alapján, időarányosan kell elvégezni. A szoftverrel megismerkedhet a képeken keresztüli bemutatón.  


.Családi kedvezmény,Nettóbér 2017-2018

Ez az egyetlen kalkulátor, amelyik segít meghatározni a kedvezményezett eltartottak számát és az eltartottak számát a párkapcsolat alapján, továbbá az optimális nyilatkozatot a családi adókedvezmény adóelőlegnél történő figyelembe vételéhez.


Nyugdíj kalkulátor

Ez a kalkulátor kiszámítja a korábbi évek jövedelemadataiból és a szolgálati időből a nyugdíj várható összegét a 2018. évtől esedékes valorizációs szorzókkal. A kalkulátor akkor is számol, ha nem tudjuk mindegyik év adatát megadni.


Tgyás, Gyed, Gyes számítása

A 2018. évre frissített kalkulátor a szülés várható időpontja alapján és az előző évi jövedelem alapján megbecsüli a várható Tgyás, Gyed, Gyes nettó összegét, figyelembe véve .


Kata, Kiva, Eva,Tao összehasonlító

A kalkulátor összehasonlítja a különféle kisadózási lehetőségeket.