KALKULÁTOROK

Nyugdíj kalkulátor

Ez a kalkulátor kiszámítja a korábbi évek jövedelemadataiból és a szolgálati időből a nyugdíj várható összegét a 2022. évtől esedékes valorizációs szorzókkal. A valorizációs szorzók a nyugdíj előtt állóknál az éves nettóbér növekedéshez igazítja a korábbi évek kereseteit. Nyugdíjba vonulás után már csak az infláció mértékével emelkednek a nyugdíjak. Emiatt az év utolsó három hónapjában már nem érdemes nyugdíjba menni, meg kell várni a következő év elejét. A kalkulátor akkor is számol, ha nem tudjuk mindegyik év adatát megadni.


.Családi kedvezmény,Nettóbér 2020-2021

Ez az egyetlen kalkulátor, amelyik segít meghatározni a kedvezményezett eltartottak számát és az eltartottak számát a párkapcsolat alapján, továbbá az optimális nyilatkozatot a családi adókedvezmény adóelőlegnél történő figyelembe vételéhez. 2020-ban már számolja a négygyerekes anyák kedvezményét is.


Tgyás, Gyed, Gyes számítása

A 2022. éves minimálbérrel frissített kalkulátor a szülés várható időpontja alapján és az előző évi jövedelem alapján kiszámítja a várható Tgyás, Gyed, Gyes nettó összegét.


VÉNUSZ-BÉR 2021 képekben

Bérszámfejtő szoftvert 1992 óta készítek és forgalmazok. A VÉNUSZ-BÉR-t létszám és cégszám korlát nélkül forgalmazzuk, így a könyvelő cégek számára ideális választás. A bérszámfejtésen túl a program elkészíti a 08-as és 58-as bevallást is. Rendkívül egyszerűen kezelhető. A VÉNUSZ-BÉR szoftver specialitása, hogy a 2020.12. havi 2008-as xml fájljából beemeli a cég és a magánszemélyek adatait, így nem adatrögzítéssel kell kezdeni a munkát.  A VÉNUSZ-BÉR 2021 éves díja 160 ezer forint létszám és cégszám korlát nélkül. A szoftverhez egészévben díjmentes okleveles adószakértői tanácsadás áll felhasználóim rendelkezésre.