KALKULÁTOROK

VÉNUSZ-BÉR 2020 képekben

Bérszámfejtő szoftvert 1992 óta készítek és forgalmazok. A VÉNUSZ-BÉR-t létszám és cégszám korlát nélkül forgalmazzuk, így a könyvelő cégek számára ideális választás. A bérszámfejtésen túl a program elkészíti a 08-as és 58-as bevallást is. Rendkívül egyszerűen kezelhető. A VÉNUSZ-BÉR szoftverrel a magyarázó szöveggel kiegészített képeken keresztül történő bemutatón ismerkedhet meg. A VÉNUSZ-BÉR 2020 éves díja 150 ezer forint létszám és cégszám korlát nélkül. A szoftverhez egészévben díjmentes okleveles adószakértői tanácsadás áll felhasználóim rendelkezésre.


.Családi kedvezmény,Nettóbér 2019-2020

Ez az egyetlen kalkulátor, amelyik segít meghatározni a kedvezményezett eltartottak számát és az eltartottak számát a párkapcsolat alapján, továbbá az optimális nyilatkozatot a családi adókedvezmény adóelőlegnél történő figyelembe vételéhez. 2020-ban már számolja a négygyerekes anyák kedvezményét is.


Nyugdíj kalkulátor

Ez a kalkulátor kiszámítja a korábbi évek jövedelemadataiból és a szolgálati időből a nyugdíj várható összegét a 2019. évtől esedékes valorizációs szorzókkal. A valorizációs szorzók a nyugdíj előtt állóknál az éves nettóbér növekedéshez igazítja a korábbi évek kereseteit. Nyugdíjba vonulás után már csak az infláció mértékével emelkednek a nyugdíjak. Emiatt az év utolsó három hónapjában már nem érdemes nyugdíjba menni, meg kell várni a következő év elejét. A kalkulátor akkor is számol, ha nem tudjuk mindegyik év adatát megadni.


Tárgyi eszköz kalkulátor 2019

Az ingatlan bérbeadásnál értékcsökkenés számolható el költségként. Ehhez tárgyi eszköz nyilvántartásra van szükség. Ez a - díjmentesen letölthető - kalkulátor alkalmas arra, hogy egy-két tárgyi eszköz nyilvántartását megoldja, illetve, hogy megismerje a szoftver szolgáltatásait.. Ez a kalkulátor egy kiragadott része a komplett - több ezer tárgyi eszköz nyilvántartására és értékcsökkenés számításra alkalmas szoftvernek. Ez a tárgyi eszköz szoftver nemcsak kisvállalkozásoknak alkalmas, hanem nagyobb vállalkozások is használhatják. A tárgyi eszköz nyilvántartó szoftver éves díja 60 ezer forint. Több, mint 25 éve készítek tárgyi eszköz nyilvántartó szoftvert. Ehhez nagy segítség a matematikus végzettségem is, mert egy tárgyi eszközzel kapcsolatosan nagyon bonyolult számítások elvégzése lehet szükséges. Például az év közben beszerzett tárgyi eszközt káresemény éri, ezért egy részét használaton kívül kell helyezi, fel kell újítani, esetleg még éven belül eladásra is kerül. Ezekben az esetekben az értékcsökkenés számítást bonyolult képletek alapján, időarányosan kell elvégezni. A szoftverrel megismerkedhet a képeken keresztüli bemutatón.  


Tgyás, Gyed, Gyes számítása

A 2020. évre frissített kalkulátor a szülés várható időpontja alapján és az előző évi jövedelem alapján kiszámítja a várható Tgyás, Gyed, Gyes nettó összegét.